Gmobile smartphones
  Home | contact
 

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld om consumenten te helpen bij het vergelijken is Gmobile.nl niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt als door een typefout of een technische storing de prijs of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd is weergegeven.

Gmobile.nl zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen noch voor enige eventuele gevolgschade die hieruit kan voortkomen.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Gmobile.nl en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Gmobile.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks evenals de informatie over smartphonecadeau.nl geplaatst op sites van derden.

Gmobile.nl maakt gebruik van coockies om gebruikers op deze enonze partner sites van de juiste informatie te voorzien en relevante advertenties en producten te kunnen aanbieden.


   
 
 
 
 
Copyright Gmobile.nl 2016 - alle rechten voorbehouden | Contact opnemen | Disclaimer |